Efter at vi gennem en del år har levet og åndet for bowling sporten, har vi for –  efterhånden nogle år siden udskiftet de lumre bowlinghaller, med den friske luft på Danmarks golfbaner. I 2003 meldte vi os ind i Trehøje Golfklub og gennemgået det obligatoriske kursus for at erhverve DGU-kort (Golfkørekort).

Golfsporten i Danmark har gennem de sidste 20-25 år gennemlevet en stor forandring, fra at være en overklasse sport, og til at være en alle mands sport.

At spille golf er en alvorlig sag, som også langt de fleste golfere efterlever. Dette spil afvikles ikke på en time eller to, men kan i værste fald strække sig over både 4 og 5 timer. På golfbanen oplever man gode dage og dårlige dage. Den gode dag kommer når men mindst venter den.

Vores golfspil har bragt os en del omkring. Vi har gennem årene spille over 50 forskellige baner i Danmark, Tyskland, Spanien og USA. Vores hjemmebane har til og med 2016 været Trehøje Golfklub. Fra 1. oktober 2016 har vi skiftet til Holstebro Golfklub.


 

Første sejr i en åben turnering

Det er blevet til en hel del placeringer i forskellige matcher og turneringer. I 2009 vinder Jeg (Kai) min første åbne turnering Aubo Open, der blev spillet i Trehøje Golfklub. 

 

Hole in One

Det ultimative golfslag. 
Fredag den 26. august 2011 scorede jeg (Kai) Hole in One på 17. hul, Trehøje Golfklub. Hullet er fra gul tee 120 m. Green er i 2 niveauer med hullet placeret på det øverste plateau, således at hullet ikke er synligt fra tee-stedet. Slaget blev udført med et 7 jern (High Bore XLI). I samme øjeblik bolden havde forladt tee-stedet kunne jeg se at bolden var på rette kurs, lige mod flaget. Bolden slog ned umiddelbart før toppen af øverste plateau og trillede mod målet. Fra tee-stedet kunne jeg ikke se den løb i hul.   

De professionelle spillere vinder i reglen en bil eller lignende med sådan et slag. Som amatør får man en flaske Whiskey og traditionen byder at den deles med de medlemmer der tilfældig er i klubhuset.

 

Mallorca

I sensommeren 2011 var vi sammen med et hold venner, Jytte og Jan på golfferie på solskinsøen Mallorca. Vi spillede 3 fremragende baner, Son Vida, Son Muntaner og Son Quint. 

Lidt sightseeing på øen blev der også tid til, men det vis fremgå andet sted på dette site. 

Fra rasteurenten Son Muntaner er der flot udsigt over store dele af baneanlæget.
Lidt afslapning efter en god runde.

 

Highland Golf Ressort

I sommeren 2012 havde vi fornøjelsen at spille på Highland Golf i Orlando, Florida. Mens vore venner og rejsefæller besøgte Disney Wordl, benyttede vi muligheden for en runde golf. 

Fantastisk vejr med sol og 35°

Alt er stort i USA, også bunkers. 


 

De bedste damer

I maj 2015 vandt Sonja og hendes faste makker Jytte, Gyttegård Dame Cup. De fik begge et meget flot Dameur i 1. præmie. 

 

 


 

Årets største:

Sonja vinder Order of Merit i årets Søvn & Comfort Hästens turnering 2016. Turneringen blev spillet over 5 matcher i Storådalens Golfklub, Lemvig Golfklub. Struer Golfklub, Trehøje Golfklub og Holstebro Golfklub.


Hole in One

Så blev det Sonjas tur til at slå det ultimative golfslag. Den 30. januar 2018 scorer Sonja en flot Hole in One på hul 6, Parkbanen, Holstebro Golfklub. Par 3 hullet er 119 m. fra Rød Tee.

En hel Tullamore Whiskey for præstationen.