Mallorca 2011

Gennem flere år har vi sagt: Når vi ikke mere har hund, skal vi på golfferie. På dette tidspunkt havde vi været uden hund i 3/4 år, så nu skulle det være.
Sammen med gode golfvenner, Jytte og Jan Engholm har vi vinteren igennem snakket flere muligheder for destination. Vores største ønske var en tur til Florida, men det kunne ikke rigtig komme til at passe. Det endte med at ferien gik til Mini Florida, Mallorca. 8 dage med ½ pension, Hotel Bahia Palma Nova. 3 runder forud booket golf på 3 forskellige baner og lejet bil.

Mennesker klædt som statuer der sad fuldstændig stille. Kun ved at betragte øjnene kunne man konstatere at det var levende mennesker. Derudover var der sang, musik og Break-dance. Det blev også til lidt mad på en af pladsens utallige restauranter.

En anden tur gik til Soller. Elle lille by 40 – 45 km. nord for Palma. Turen gik over en af øens højeste bjergpas. 30 hårnålesving op og 27 ned. På tilbageturen insisterede Jytte at betale for at køre gennem den 3 km. lange tunnel. Ruten over bjerget viste sig at være et yndet rute for cykel turister på øen. Opad overhalede vi adskillige cyklister, men nedad var det omvendt. Herfra gik turen videre til Alcudia på nordkysten af øen.

I Alcudia blev det til lidt sightseeing, shopping samt restaurant besøg før vi igen satte kursen mod syd. Denne tur blev lidt specielt, da vi knap ude af Palmanova løb tør for strøm på GPS’en. Derfra måtte vi klare os efter spejder maner, med kort og kompas. Vi kom dog nogenlunde igennem. Jeg havde jo 3 stifindere med i bilen. Ikke altid lige enige, men hvad? Desto større blev oplevelsen som chauffør.

 

Arabella Golf Son Montaner
La Seu Katedralen
Bjergpass til Soller